Ready for your wedding

wedding

Je gaat trouwen! De locatie is gekozen, de gastenlijst klaar, de bruidsmeisjes uitgekozen en de jurk is besteld. Maar heb je ook aan jezelf gedacht? Of je optimaal kan stralen die dag? Of je jurk en pak wel echt tot hun recht zullen komen?

Je wilt schitteren, en terecht! Raak die kilo’s dus kwijt. Voel je fit en straal. Verras je familie en vrienden. Bruis van energie, de hele dag lang! En kijk met plezier terug naar de foto’s waarop jullie beiden er geweldig uitzien.

Wat kan Michiel Martens voor je betekenen?

Veel. Aan de hand van je doelstelling en de tijd die ons nog rest, zal ik een programma op maat samenstellen. Dit omvat zowel lichamelijke arbeid als voeding- en drinkadviezen. Je zult je leefstijl moeten aanpassen. Iedere twee weken evalueren we samen de resultaten. Gaat het goed? Zo niet, dan stellen we niet ons doel bij, maar het programma! Je wilt immers stralen en dat gaat hoe dan ook lukken. Je weet niet half hoe motiverend dat is. Grote kans dat je na je huwelijksdag die nieuwe leefstijl vasthoudt. Om nog lang en gelukkig samen door het leven te gaan.

Maak een afspraak, doe het ruim voor de dag is aangebroken.