Trainen aan huis

Trainen aan huis is een uitstekend alternatief voor trainen in de sportschool. Martens Personal Training ‘bedient’ Amsterdam en directe omgeving. Almere behoort tot de mogelijkheden. Duur van de training is minimaal drie kwartier.

Voordeel van trainen aan huis

Je kunt gewoon thuis wachten op de komst van de trainer-aan-huis, het kost je geen extra tijd, je traint in de vertrouwdheid van je eigen omgeving, er zijn geen vreemde ogen die naar je kijken. Bovendien zit je niet vast aan het lidmaatschap van een sportschool en scheelt het je dus abonnementskosten. Ook is het goed mogelijk een vriendin of vriend of meerdere uit te nodigen en, tegen een relatief lager tarief, samen een trainer in te huren. Niet alleen deel je de kosten, het is ook motiverend en gezellig.

Veel ruimte is er voor trainen aan huis niet nodig. Vier vierkante meter per individu is al voldoende. Natuurlijk kunnen we ook in de tuin of de directe omgeving van het huis trainen. Trainen kan heel goed zonder apparaten. De materialen die nodig zijn, worden door de medewerker van Martens Personal Training of door mijzelf meegenomen. Dat zijn bijvoorbeeld elastieken, kettlebells, B-Xtreme, boksmateriaal en matten. Bij de meeste oefeningen voor trainen aan huis maken we gebruik van het eigen lichaamsgewicht. Dit zijn functionele oefeningen die niet alleen de zichtbare oppervlaktespieren trainen, maar juist ook de dieperliggende houdingspieren/stabilisatoren van het lichaam. De ‘core’ – de romp – is de kern van het lichaam, van waaruit de meeste bewegingen ontstaan, en is daarmee de belangrijkste stabilisator van het lichaam. Daarop leggen we dan ook veel nadruk.

Heb je vragen?

Aarzel niet het contactformulier in te vullen of even te bellen.

Tel: 06 11 39 67 35