Trainen op afstand

Trainen op afstand? Ja, dat kan ook, al klinkt het misschien vreemd. Ik bedoel ermee dat je zelf traint, onder periodieke begeleiding. Deze aanpak kost minder geld, maar meer moeite. Je moet gemotiveerd en gedisciplineerd zijn.

Je komt op intakegesprek en dan nemen we je doelen door.  Aan de hand daarvan ontwerp ik een programma van een maand, of twee maanden, voor je. Een sessie waarin we alles doornemen behoort tot de mogelijkheden.

Na het gesprek en/of de demonstratie-sessie ga je aan de slag. Na de afgesproken periode komen we weer bij elkaar. Dan stellen we de training bij, indien gewenst en nodig, of we scherpen het programma juist aan, omdat een volgende fase zich aandient. Tussentijds kun je me op de hoogte houden of om raad vragen, over je training of je voeding, per telefoon op een afgesproken tijdstip of per mail.

Trainen op afstand kan in alle mogelijke varianten, de methode is flexibel en sterk afhankelijk van wat je wel al of juist nog niet kunt en van je tijd. De variant die het beste bij je past, kiezen we in overleg. Het is natuurlijk ook mogelijk dat je om de zoveel tijd weer enkele sessies volgt, op weg naar de volgende ronde.

Ik help je graag de juiste keuzes te maken.

Bel voor het maken van een afspraak of vul het contact formulier in.
Tel: 06 11 39 67 35