Trainingsschema

training_dora

Hoe vaak moet je trainen? En hoe lang duren de trainingen?

We bepalen samen de duur van de training , want die kan variëren, al naar gelang je wensen en behoeften en je financiële mogelijkheden. Hetzelfde geldt voor de frequentie van de trainingen. Er zijn er die één keer een half uur of drie kwartier per week komen, maar er zijn er ook die drie keer per week een uur boeken. Er zijn er die al jarenlang bij mij trainen, en er zijn er die na een half jaar of een jaar alleen verder gaan.

Personal training kan ook heel goed ondersteunend zijn voor je eigen training, een of twee keer per maand. Ook zie ik velen voor een kortere periode terugkeren. Weer even de puntjes op de i zetten.

Eenmaal begonnen met trainen, ga je door!

Zo werkt het, inderdaad. Omdat jij zelf niet anders meer wil! De meesten raken ‘verslaafd’ – aan een goede zaak. Maar bedenk dat de juiste manier van sporten wordt uitgemaakt door de juiste hoeveelheid rust en herstel. De goede verhouding is voor ieder persoon weer anders. Iemand die wil afvallen, rust ‘anders’ dan iemand die spieren wil krijgen. Wat voor jou geschikt is, vertel ik je graag.